Szukasz pomocy?

Jeśli nie stać Cię na
zabieg prywatny

Zgłoś się do nas

Fundacja Nasze Zdrowie otacza opieką osoby chore i cierpiące, które znalazły się w bardzo trudnej sytuacji materialnej i nie stać ich na kosztowne zabiegi, operacje, terapie czy rehabilitacje. Pomagamy tym, którzy chcą normalnie funkcjonować w społeczeństwie, lecz przez chorobę nie są już w stanie.

Dzięki naszym darczyńcom mamy możliwość pomóc wielu osobom, aby sfinansować ich leczenie. Pomoc ta uwarunkowana jest posiadanymi przez Fundację środkami oraz oparta na zasadach określonych w Regulaminie Fundacji.

Stworzyliśmy system szybkiej i skutecznej reakcji na prośby o wsparcie. Podania są weryfikowane według ustalonych kryteriów. O tym, czy przesłane dokumenty kwalifikują daną osobę do przyznania pomocy, decyduje Zarząd Fundacji.
Warunkiem rozpatrzenia, a potem przyznania pomocy jest wypełnienie formularza na stronie lub pobranie dokumentu i wysłanie go do Fundacji w formie elektronicznej na adres zgloszenia@fundacjanaszezdrowie.pl lub listownie na adres fundacji. Fundacja ma prawo prosić o uzupełnienie dokumentów, ponieważ każdy przypadek jest inny, a co za tym idzie − również ostateczna dokumentacja zależna jest od sytuacji konkretnej osoby. Wysłanie dokumentów nie jest jednoznaczne z przyznaniem pomocy.

Aby przyspieszyć proces weryfikacyjny, skorzystaj z formularza kontaktowego online. Odpowiemy na każdą wiadomość najszybciej jak to tylko będzie możliwe.

Każdą historię, z jaką się spotykamy traktujemy indywidualnie.

Jesteśmy dla Was

UWAGA: Zarząd Fundacji Nasze zdrowie informuje, że w chwili obecnej w związku z trwaniem Akcji ZAĆMA rozpatrujemy jedynie wnioski dotyczące zabiegu usunięcia zaćmy.